Consultanta în sistem „FULL TIME” în domeniul dreptului comercial pentru agentii economici

Cabinetul nostru are avantajul de a putea combina atât cunoştinţele economice cât şi cele juridice în cadrul unui modul unitar de consultanţă axată pe soluţionarea problemelor comerciale. Datorită expertizei atât economice cât şi in domeniul dreptului comercial, aveam capacitatea efectivă de a înţelege concret problemele care există în domeniul comercial dar mai ales mecanismele care le generează, putând astfel identifica soluţii concrete şi practice.

Astfel avem capacitatea să vă asistăm în cadrul procedurilor de negociere prealabile judecăţii, sau în faţa instanţelor de judecată competente.

Pentru a preveni ajungerea companiei în situaţii litigioase în faţa instanţelor de judecată, am creat şi dezvoltat, pentru clienţii cabinetului nostru, un pachet dedicat de servicii numit Consultanţă „FULL TIME” pe probleme de drept comercial pentru companii.

Acest serviciu oferă agentului economic posibilitatea de a se consulta cu noi, sub aspect comercial, înainte de a lua o decizie majoră la nivelul afacerii sale. În acest mod se poate realiza o analiză a deciziilor şi a riscurilor asociate acestora. Putem detalia, analiza şi prezenta firmei riscurile asociate afacerii, modul de acoperire al acestor riscuri prin clauze comerciale legale, dar şi riscurile care pot să apară în timp, pe durata derulării contractului. Acestea pot fi previzionate, ceea ce oferă companiei posibilitatea de a se pregăti din timp pentru astfel de situaţii.

Serviciul include o analiză a situaţiei juridice actuală a firmei precum şi oferirea de soluţii legale pentru problemele identificate.

Serviciul este special creat şi va fi dedicat fiecărei firmei şi necesităţilor specifice ale acesteia.

Pachetul de bază al serviciilor include:

  • analiza situaţiei juridice actuale a firmei;
  • soluţionarea problemelor descoperite;
  • analiza tuturor contractelor companiei cu clienţii proprii;
  • analiza tuturor contractelor companiei cu furnizorii proprii;
  • crearea de noi contracte pentru angajaţi cu responsabilităţi legale, cu penalităţi în scopul de a oferi modalităţi de control al personalului de către angajator;
  • realizarea Regulamentului de Ordine Interioară în condiţiile legii;
  • realizarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al firmei în condiţiile legii;
  • consultanţă cu privire la orice problemă apărută la nivelul firmei;
  • crearea de contracte adaptate pe necesităţile firmei în scopul protejării intereselor acesteia pentru orice situaţie contractuală posibilă;
  • consultanţă săptămânală la sediul firmei