Corporate Commercial

Suntem una dintre puţinele firma de avocatura din România într-adevăr specializat în comercial si corporate de consultanţă juridică. Avem un doctor în economie, în domeniul de gestionare a dezvoltării afacerilor. Venim sectorul economic privat, cu o mare experienţă practică în domeniul economiei aplicate. Am realizat şi implementat strategii de dezvoltare a afacerilor pentru clienţii noştri. Am realizat şi implementat proiecte europene pentru companii private. Avem expertiza necesară pentru a gestiona mai mari şi mai complexe situaţii de afaceri juridice, deoarece avem posibilitatea reală de înţelegere mecanismul economic şi de a găsi soluţia profesională acolo unde alţii pot eşua.

Avem avantajul de a combina cunoştinţe juridice şi economice, sub un singur concept de consultanţă unică. Având această expertiză comună atât din domeniul economic şi juridic avem capacitatea de a înţelege mai bine problemele si mai presus de toate mecanismul economic care stă la baza acestora. În acest fel putem dezvolta cu adevărat soluţii pentru problemele dumneavoastră comerciale.

In acest fel avem capacitatea de a vă ajuta în cadrul negocierii de litigii, pentru găsirea de soluţii sau în instanţele de judecată. Acest lucru ar trebui să fie ultima soluţie, deoarece este nevoie de o mare parte de timp.

Avem o experienţă mare în Joint Venture cu companii care proveneau din toată Europa şi Statele Unite şi, de asemenea, Cooperare Transfrontalieră cu Republica Moldova